| Cyrielle Poirot

Nelly, moeder van een dochtertje van 13 maanden oud

Hier is zijn getuigenis

Dag iedereen,
Ik ben op zoek naar ideeën en feedback om te begrijpen welk medisch of psychologisch probleem de meerdere keren wakker worden van mijn dochter, die nog maar 13 maanden oud is, zou kunnen verklaren.
slapen is altijd ingewikkeld geweest, ze is nooit in staat geweest om uit zichzelf in slaap te vallen en ze heeft veel moeite met het aaneenschakelen van slaapcycli, wat betekent dat ze sinds haar geboorte bijna elk uur 's nachts wakker wordt, in het beste geval beide uren. ik specificeer dat ze borstvoeding krijgt en dat ik bij haar slaap om snel te kunnen ingrijpen en haar snel weer in slaap te kunnen brengen, wat heel goed werkt maar dat weerhoudt haar er niet van om het volgende uur wakker te worden…
De kinderarts die haar volgt, vertelt me ​​dat het in dit stadium niet normaal is en dat we een verklaring proberen te vinden... we hebben bloedarmoede vastgesteld door een bloedtest te doen, ze is nu ongeveer tien dagen in behandeling maar ik vind geen verschil. de reflux a priori was dat niet. Ik ben al bij verschillende osteopaten geweest voor mogelijke blokkades zonder succes. Ik deed kinesiologie (slechts twee sessies, ik was helemaal niet overtuigd door de persoon die ik zag). Ik vermijd zuivelproducten (Zonder volledige vermijding van bijvoorbeeld boter om te koken of room in bepaalde gerechten, kan dat echt elk uur wakker worden?).
Kent u in uw ervaring andere problemen die dit kunnen veroorzaken? Ik onderzoek alle wegen...
Ik weet dat als ze alleen in slaap zou vallen, ze idealiter de cycli beter zou kunnen aaneenschakelen, maar op dit moment is het onmogelijk en ondanks dat denkt de kinderarts dat ze op haar leeftijd toch een paar uur achter elkaar zou moeten kunnen slapen (om nog maar te zwijgen van de hele nacht eh, ik ben niet zo hebzuchtig!)

Vond je dit artikel leuk? Heeft u een vraag of wilt u uw ervaring delen?

Laat een reactie achter!